11 Kasım 2009 Çarşamba

Boyfriend Gömlek Trendi


Kıyafetler yıllar geçtikçe unisex oluyordu ama artık moda öyle bir hal aldı ki erkeklerin kıyafetlerinide kullanmaya başladık onlara giycek kıyafet bırakmaz olduk birde son zamanlarda bu 0 beden insanların artmasından mıdır bilinmez birçok markanın ürünleri gerçekten inanılmaz dar kalıplarda üretiliyor son zamanlarda aldığım 5 kilo nedeniyle 36 beden içine sığamaz olanlara veya  benim gibi bol giyinmek isteyen bayanlarda erkek kıyafetlerinden kendine moda yaratıyor işte size en güze haber boyfriend jeanlerinden sonra karşınızda boyfriend gömlekler özellikle skin jeanerle,taytlarla,şort ve eteklerin üstüne kombinleyebileceğiniz boyfriend gömlekleri birçok markada bulmanızda mümkün erkek reyonlarını artık pas geçmeyin derim ben uzun zamandır tisortlerimi erkek reyonlarından giyiyorum ve oldukçaa güzel hemde en azından hem cinslerinizde aynısını görme olasığı yüzde 10000(= boyfriend gömlekerinde beyaz ve ekoseli olanlar özellikle moda olduğunu belirtmek istyor ve sizi boyfriend gömlek  modasını takip eden ünlülerle başbasa bırakıyorum. Sevgiler.. xoxo..


2 yorum:

  1. ben bayiliyorum bu trend-e ;)coook rahat bir kere sicacik hem de! Son postumda da oyle bir gomlek var uzerimde ne guzel bir tesaduf olmus;)

    YanıtlaSil
  2. evet gordum denizcim cokta yakısmıs ozelliklede ekoseli olanlarr herseyle kombin ama Turkiyede her yerde bulmak pek mumkun olamıyor bize göre daha sanslısın sen .. kalbimiz birmiş diyelimm bizz (=

    YanıtlaSil