10 Ocak 2013 Perşembe

Stripes Fashion Style

Canlarım,

Sizi de blogumu da çok özledim:( Ancak iş yoğunluğundan bu aralar neredeyse hiç birşeye vakit ayıramıyıorum arada fırsat buldukça kısa postlarla kendimi hatırlatıyım dedim.

Neredeyse tüm markalar indirime girdi ve hatta yeni sezonlarını açmaya başladılar, bu sezon özellikle siyah beyaz çizgili ürünler hemen dikkat ediliyor, bu yaz heryer çizgili olacağa benziyor benden söylemesi,

Yanlız, çizgiliyi kombinlerden dikkat! Bu deseni kullanmak dikkat istiyor. Zayıf ve uzun boylu değilseniz veya basenleriniz genişse, enine çizgili bir elbise, tunik ya da etek giymemelisiniz. Ama  giymekte ısrarlıysanız, vücuda yapışmayan, bol salaş kesimli bir parça tercih edin.
 Dikine çizgililer ise her zaman kurtarıcı! Her vücut tipine uygun, hem zayıflatıcı hem de boyu uzatıcı güce sahipler. Özellikle dikine çizgili pantolonlar ve şifon gömlekler bu konuda en trend parçalar!

İlham olması adına gözüme takılan çizgi detaylar;

















 xoxo





xoxo 
 
sources:
blog.hiphunters.com
blog.denimtherapy.com
myfashiontricks.blogspot.com
streetpeeper.com
fashionmagazine.com



2 yorum:

  1. I love this trend so much and your pictures are really inspiring! My favourits are the outfit on the fourth picture as well as the one on the twelfth picture!! Wow!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil
  2. I love love love this trend and your pictures are really inspiring!! My favorit outfits are the one on the third, eight and thirteenth picture! Wow!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil